Minu liblikas

Selle suve lõpus sain ma päris oma liblika. Ta ei ole elus, aga ta on sama ilus kui elus liblikas. Mulle meeldivad prossid ja ma kannan prosse. Prosside kandmisel on mulle eeskujuks USA esimene naisvälisminister Madeleine Albright, kes kannab prosse nii ilu pärast kui ka sõnumite edastamiseks. Ta ise on öelnud, et headel päevadel kannab ta liblikaid ja lilli ning kehvematel päevadel putukaid ja usse. Albrightil pidavat olema üle 300 prossi ning nendest on kirjutatud raamat – Read my Pins. Minu prosside kollektsioon on palju-palju väiksem , aga ka mulle meeldivad liblikad. Meeldivad seepärast, et nad toovad endaga kaasa suve, et nad on õrnad ja ilusad, aga ka seepärast, et liblika tiivalöök võib muuta maailma. Seda nimetatakse “liblikaefektiks” Minu liblikate hulgas on paar imeilusat KUMA Design liblikat. Seepärast palusingi Mari Ojasaarel disainida mulle päris minu oma liblika. Selline ta on.

Seda liblikat ei müüda, seda liblikat ei saa osta, seda liblikat kingin ma inimestele, kes on mulle kallid ja kellest ma pean lugu. Homme viin ühe liblika Päikesegaala oksjonile.

Mari, aitäh! Ma soovin, et me kõik leiaksime “oma liblika”.

Jäta kommentaar