Minu esimene sulgpallitreener Koit Muru

Foto: Eesti Messid

Eelmisel nädalavahetusel toimus 4. Muruturniir, mis on pühendatud legendaarsele sulgpallitreenerile Koit Murule. Turniiri mõtte taga olid Muru õpilased, TIK vilistlaskogu ja Tallinna Sulgpalliklubi. Võib öelda, et turniir on muutunud traditsiooniks ja järgmisel aastal toimub juba viies Muruturniir.

Ma ei osalenud turniiril, aga olin kohal, et kohtuda endiste trennikaaslastega, nautida kirglikku võistlust ning meenutada Muru. Minule oli Muru esimene treener, kes tõi mu sulgpalli ja sulgpallurite juurde. Olen selle eest Murule väga tänulik. Sulgpall sai ja jäi oluliseks osaks minu elust. Sulgpalliväljakult leidsin sõbrad, kellega oleme jäänud suhtlema ning sulgpalliväljakult leidsin ka oma abikaasa 🙂

Sulgall Foto: erakogu

Olen Kalle üle eriti uhke, sest ta saavutas koos Indrek Tartoga viienda koha, kaotades vaid turniiri võitjatele Vahur Lukinile ja Karl Kivinurmele, kes olid ka Eesti meistrid meespaarismängus aastal  2014. Suurepärane saavutus, mis teeb silmad ette pajudele palju noorematele 🙂

Meil, Muru õpilastel, on kõigil oma mälestused Murust. Mina sõitsin koos tema ja võistkonnakaaslastega läbi suurema osa Nõukogude Liidust, veetsin suved Viljandi spordilaagris, käisin tal külas Laulasmaal ja Endla tänaval ning võisin alati kindel olla tema toele ja hoolitsusele.

 Läksin pärast keskkkooli lõpetamist Tartusse ning oma elu parimad mängud mängisin Tartu Spordiklubi eest võisteldes, aga Muru on ja jääb minu esimeseks treeneriks. Aitäh Tallinna Sulgpalliklubile ja kõigile, kes turniiril osalesid, ka pealtvaatajatena. Kohtumiseni järgmisel aastal!
Foto: erakogu
Foto: erakogu

Jäta kommentaar