Head sõbrad!

Head sõbrad!

Valimiste tulemuste avalikustamisest on möödunud 16 tundi ja ma olen paar korda seda kirja alustanud ja siis jälle ära kustutanud. Nii palju tahaks öelda. Aga esmajärjekorras tahaksin kirjutada 65 559 inimesele, kes mind EP valimistel toetasid. Ma kohtusin paljudega teist kampaania ajal ja paljud teist ütlesid, et kas juba hääletasid või hääletavad minu poolt. Ma nägin avaliku arvamuse küsitlusi. Ja ometigi oli nii suur toetus väga ootamatu ja väga meeldiv.

Ma TÄNAN TEID! Siiralt ja kogu südamest. Iga teie poolt antud hääl on tunnustus, lootus ja vastutus. Ma teen kõik endast oleneva, et teie usaldust mitte petta, et esindada teid targalt ja väärikalt ja kasutan teie poolt antud mandaati Eesti riigi ja rahva hüvanguks.

Ma hoian teid kursis oma tegemistega ja ma jätkan kohtumistega – nii nagu lubasin kampaania ajal.

Lugupidamisega
Marina

Jäta kommentaar