KOKKUVÕTE. Kuidas möödus veebruarikuu?

Tere, head lugejad! 

Teie ees on minu teine kuukiri- veebruari oma. Sain teilt palju head ja kasulikku tagasisidet, mis kinnitas, et kuukirja loetakse. Loodan pakkuda teile ülevaadet sellest, mida ma teen, kellega kohtun ja kus olen. Mulle annab see aga hea võimaluse möödunud kuule tagasi vaadata ja kokkuvõtteid teha.

Miks jõudis kuukiri teieni? Saadan kuukirja ainult neile inimestele, kellega olen suhelnud meilitsi või kes on avaldanud soovi seda saada. Kui te ei soovi kuukirja lugeda, siis palun lihtsalt klõpsake SIIA.

Kui teil aga on mõni hea tuttav, kes võib kuukirja vastu huvi tunda, siis saatke see palun talle edasi! Tulevikus saab ta juba ise soovi korral kuukirja tellida SIIT.

Soovin head lugemist ning kutsun teid vastama “Kuu küsimusele”, mille leiate kuukirja viimases rubriigis. Lisaks “oma liblikale” loosin õigesti vastanute vahel külaskäigu Euroopa Parlamenti, koos kaaslasega! Ning loomulikult on teie kommentaarid väga oodatud. 

Lugupidamisega, 

Jäta kommentaar