KOKKUVÕTE. Kuidas möödus maikuu?

Head lugejad,

Teie ees on minu viies kuukiri. Aitäh, et loete ja aitäh, et kommenteerite!

Mai 2020 oli mitmes mõttes eriline. Euroopa Parlamendi valimistest möödus üks aasta, lõppes eriolukord ja lõppes minu tegevus koroona kriisitelefonile 1247 vastamisel. Tegin endale kokkuvõtte: käisin Häirekeskuses 16 korda ja vastasin telefonile 82 tundi. Nii et tuleb kokku 2 täisnädalat. Mul on hea meel, et sain anda oma tillukese panuse kriisi ajal. Ja mul oli väga hea meel teada, et kriisi ajal hoiame me kokku ja toetame üksteist. Jätkuks ainult seda tunnet kauemaks… 

Mai 2020 jääb meelde ka tööga Kiduspe kodukontoris. Jutud said räägitud nii Tallinnas, Brüsselis, Washingtonis kui ka paarikümnes muus linnas/riigis olevate kolleegidega. Lisaks Euroopa Parlamendi tööle jäi maisse mitu küberkonverentsi, arutelu vabatahtlikega, Euroopa päeva tähistamine koos Kohtla-Järve gümnasistidega ja palju muud. Istusin arvuti taga ja vaatasin õues mängivaid lapselapsi. Kõik vabad hetked veetsime koos. Mida veel soovida!

Mulle meeldib kodukontor, aga ma tunnen puudust tavapärasest suhtlemisest. Järgmisel esmaspäeval lendan Brüsselisse.  

Lugupidamisega, 

Jäta kommentaar