KOKKUVÕTE. Kuidas möödus detsembrikuu?

Ja ongi käes jaanuar ning 2021 on minevik. Tahaks hingata kergendatult ja ohata – lõpuks ometi!

See oli keeruline aasta ja see oli raske aasta, alustades jätkuva COVID pandeemiaga ja lõpetades keerulise rahvusvahelise olukorraga. Sinna vahele veel energeetikakriis, mis lööb laekuvate arvetega väga valusalt enamust meist – nii üksikisikuid kui ka ettevõtteid. Nagu iga kriis, tuli ka see ootamatult, kuid see ei ole vabanduseks valitsuse ülbusele, kohati lausa arrogantsusele inimeste murede mõistmisel ja abistamisel. Valus on lugeda uudiseid selle kohta, kui hästi läheb Eesti majandusel ning kuidas õnnestub vähendada riigivõlga. Igal muul ajal oleksid need head uudised, aga praeguses kriisis kõlavad nad pigem irvitamisena nende üle, kellel on raske ja kes vajavad abi kohe, mitte kuu või paari pärast. Janek Luts soovitas peaministril õppida rääkima. Mina soovitan õppida teisi kuulama ja teistega arvestama, olgu need oma era- ja/või koalitsioonikonnakaaslased või opositsiooni esindajad. See on aktuaalne teema, millest tahaksin rääkida parimate ekspertidega 2022. aasta esimeses zoomis. Jägige FB, kus kirjutan täpsemalt. 

Tahan tänada kõiki, kes te loete minu postitusi või vaatate videoülevaateid, loete kuukirja või jälgite igakuiseid veebiarutelusid. Olen saanud palju positiivset tagasisidet ja olen selle eest väga tänulik. 

Täna vaatame lootusrikalt uude aastasse ja loodame, et nii hull kui 2021 ei saa see ikka tulla. Või siiski?

Luban, et hoian teid jätkuvalt kursis Euroopas ja Euroopa Parlamendis toimuvaga, jätkan kuukirja ja veebiaruteludega, teen kokkuvõtteid oma tegemistest ning ei ole vait, kui midagi mulle korda läheb. 

Head, õnnelikku ja edukat alanud aastat!

Jäta kommentaar