Suur aitäh kõigile toetajatele!

Head toetajad,

Täna on esimene valimistejärgne hommik. Need olid minu esimesed Riigikogu valimised ja praegu valitsevad mind kahetised tunded.

Ühelt poolt olen pettunud, et sotsidel ei läinud nii hästi, kui me lootsime. Ma ei räägi 20-st kohast Riigikogus, vaid 14-15-st. Meil on millele mõelda, mida arutada ja järeldusi teha. Sellest kirjutan edaspidi, kui oleme saanud rahulikult mõelda. Aga mis rõõmustab on see, et esmakordselt Eesti ajaloos on Riigikogus fraktsioon, kus on naisi ja mehi pooleks – viis naist ja viis meest. Tõestasime, et naised huvituvad poliitikast ja naised tulevad poliitikasse. Olen selle üle eriti uhke.

Teiselt poolt olen ma tänulik iga, ma rõhutan – IGA minule antud hääle eest. Sest iga hääle taga on inimene, kes on mind usaldanud ja kes on valinud mind ennast Riigikogus esindama. Iga hääl on kohustus ja vastutus.

Paar nädalat tagasi käisin abikaasaga kuulamas Placido Domingo kontserti (alumisel pildil). Saalis oli umbes 5000 inimest (pildil). Istusime teisel rõdul, nii et nägime kogu saali. Ma vaatasin seda rahvamassi ja nägin piltlikult, kui palju on 5000 inimest. Täna on mul 5504 inimese toetus. See on umbes sama palju, kui oli inimesi Saku suurhallis. See paneb mõtlema.

Ma tänan igaühte teist, kes te toetasite sotsiaaldemokraate. Ma tänan igaühte teist, kes te toetasite mind. Uus Riigikogu koosseis alustab väga varsti. Teie esindajana luban ma teha kõik endast oleneva, et õigustada teie usaldus, et seista nende teemade ja küsimuste eest, millest rääkisime kohtumistel.

Jäta kommentaar