KOKKUVÕTE. Kuidas möödus jaanuarikuu?

Tere, head lugejad! 

Kuna pöördun teie poole kuukirja vahendusel esimest korda, siis alustan selgitusest selle kohta, mis ja miks just teie postkasti jõudis. 

Olen nüüdseks Euroopa Parlamendis töötanud üle poole aasta ning suhelnud selle aja jooksul oma sõprade, tuttavate ja valijatega mitmel erineval moel. Alati, kui see on vähegi võimalik, silmast silma. Enamusega teist aga sotsiaalmeedia või meedia vahendusel. 

Paraku hajub tänapäeva maailmas info erinevate kanalite vahel laiali ning tervikpilti ei teki. Seepärast otsustasin teha kord kuus ülevaate oma olulisematest tegemistest just sellesse kuukirja, mida te praegu loete. 

Miks jõudis kuukiri teieni? Oleme adresseerinud kuukirja ainult neile inimestele, kellega olen suhelnud meilitsi või kes on avaldanud soovi. Kui te ei soovi kuukirja lugeda, siis palun lihtsalt klõpsake SIIA.

Kui teil aga on mõni hea tuttav, kes võib kuukirja vastu huvi tunda, siis saatke see palun talle edasi! Tulevikus saab ta juba ise soovi korral kuukirja tellida SIIT. Soovin head lugemist ning kutsun teid vastama “Kuu küsimusele”, mille leiate kuukirja viimases rubriigis!

Lugupidamisega, 

Jäta kommentaar