KOROONAKRIIS: Miks ei kuule me midagi volinik Kadri Simsonilt?

Vaatan ministrite ja ametnike igapäevaseid pressikonverentse ja tahaksin küsida – miks ei kuule me volinik Kadri Simsonilt praktiliselt midagi selle kohta, mida arutatakse ja otsustatakse Euroopa Liidu Komisjonis?

https://www.err.ee/…/simson-euroopa-komisjon-tegeleb-roheli…

On ju tegemist üle-Euroopalise kriisiga, millele saab vastata Euroopa Liidus koos ja koordineeritult tegutsedes ning kus mõnede liikmesriikide (eelkõige Poola) käitumine on vastutustundetu.

Komisjoni president Ursula von der Leyen esineb pressikonverentsidel ja räägib Komisjoni aruteludest, aga tahaks kuulda ka Eesti volinik Simsonilt, kuidas tema olukorda hindab, mida teeb selleks, et lahendada humanitaarolukordi, mis puudutavad (ka) meie kodanikke ning kuidas hindab Eesti valitsuse kriisimeetmeid EL poolt vaadates.

Jäta kommentaar