BIDEN/HARRIS 2020

Mul on väga hea meel, et järgmine USA president on Joe Biden ja asepresident Kamala Harris, sest

1. Lõpuks on Valges Majas ettearvatav, kogenud ja tark president, kes teab, kus asub Eesti ja ei aja segamini Balti ja Balkani riike. Võin seda kinnitada oma kogemusest, sest suursaadikuna USAs oli mul võimalus kohtuda Joe Bideniga.

2. Bideni administratsioon teeb ära selle, millega Keskerakond ja Isamaa ei saa hakkama – suukorvistab EKRE. Bideni administratsioon ei lase mõnitada ja solvata naisi, mustanahalisi, LGBTI+ ja kõiki teisi vähemusi. Tasub meeles pidada, kui soovitakse häid suhteid ja USA kaitseväelasi Eestisse.

3. Esmakordselt jõuab Valgesse Majja naisasepresident, kelleks on Kamala Harris. Valge Maja klaaslagi on lõpuks purustatud. See ei oleks saanud võimalikuks ilma eelnevate mõradeta, mida lõid klaaslaesse sellised USA naised nagu Hillary Clinton, Madeleine Albright, Michelle Obama ja paljud teised. Ja mis peamine – Kamala Harrise puhul on tegemist intelligentse, erudeeritud ja karismaatilise naise ja asepresidendiga. Võib-olla ka järgmise USA presidendiga? 2024 valimised ei ole enam kaugel

Jäta kommentaar