Kas ees ootab järjekordne tordisöömine ja põhiseduse paragrahvide allkirjastamine?

Joe Bideni valimistest möödus vähem kui 48 tundi ja juba mõjutab ta Eesti sisepoliitikat. Mida oligi arvata. Loe lähemalt: https://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/mart-helme-joe-biden-ja-tema-poeg-on-korrumpeerunud-tuubid?id=91608819

Vaadake punkti 2.

Huvitav, kas seekord lõpeb valitsuskriis Helme seeniori tagasiastumisega või tordisöömisega või Eesti Vabariigi põhiseaduse järjekordsete paragrahvide allkirjastamisega? Või kõige kolmega? Põhiseaduse allkirjastamise puhul soovitan jätkata peatükkide kaupa, saab kiiremini:

IX välissuhted ja välislepingud (paragrahvid 120-123)

X Riigikaitse (paragrahvid 124-131)

Kui tõsiselt, siis ühe Helme valitsusest lahkumine ei muuda EKRE-t ja valitsust. Muudab EKRE lahkumine valitsusest. Kuni EKRE on valitsuses, ei päästa Eesti mainet ei Ratase avaldused ega riigikaitse nõukogu kokkukutsumine. Kuni EKRE on valitsuses on ühe ministri seisukoht kogu valitsuse seisukoht. Nii lihtne see ongi.

Jäta kommentaar