Hea LGBTI kogukond

Hea LGBTI kogukond,

Olen teile väga tänulik ja uhke tunnustuse üle. 2020 oli keeruline aasta paljudele. Ja ometigi arvan, et see oli eriti keeruline LGBTI kogukonnale, nii Eestis kui rahvusvaheliselt.

2020 tõi kaasa sellised väljaütlemised ja teod, mida aasta varem ei oleks osanud uneski näha. Euroopa Liidus (Poolas) kuulutasid mõned omavalitsused ennast “LGBTI vabadeks”. EKRE solvavaid väljaütlemisi LGBTI ja teiste vähemuste aadressil ei taha enam korrata. Eesti oli päeva kaugusel abielurefendumi heakskiitmisest Riigikogus.

Täna tundub abielureferendum halva unenäona, kuid veel paar kuud tagasi oli see reaalsus. Just keerulistel aegadel saab kõige paremini aru, kes on tõeline sõber ja kes mitte, kes julgeb midagi öelda ja kes poeb teiste selja taha peitu. Seepärast on teie tunnustus just praegu mulle eriti hinnaline.

Armas LGBTI kogukond, ma soovin teile ja kõigile teie toetajate ning sõpradele edu, jõudu ja palju rõõmu! Imetlen teie tegevust ja toetan seda igati, kuidas saan.

Minu intervjuud on võimalik järele vaadata alates 00:32:00

https://www.facebook.com/EestiLGBT/videos/110132744485005

Jäta kommentaar