On kurb lugeda arstide pöördumisi…

On kurb lugeda arstide pöördumisi, millele valitsus ei reageeri, on väga kurb lugeda konkreetsete inimeste lugusid edasi lükatud plaanilisest ravist ja on lihtsalt masendav lugeda COVID-st paranenute lugusid, kelle ravi oli väga kallis, keda raviti meie kõigi raha eest ja kes jätkuvalt keelduvad vaktsineerimisest.

Jääb nõustuda – nii edasi ei saa. Peaminister ja valitsus on meid alt vedanud ja viib meid kõiki katastroofi poole.

Proua peaminister, härra tervise- ja tööminister, palun lõpetage kirjade saatmine ja mõttetu vaidlus selle üle, kas piits või präänik, kas rangemad piirangud või vakstineeritute premeerimine. Täna tuleb teha KÕIK, et suurendada vaktsineeritute arvu ja hoida haiglad töövõimelised – kasutusele tuleb võtta nii piits kui präänik, sest erinevatele inimestele mõjub erinev lähenemine.

Head kohalike omavalitsuste juhid, olukorras, kus peaminister ja valitsus ei suuda oma inimesi kaitsta, pöörduvad pilgud teie poole. Te teate oma inimesi, oma arste, oma haiglate võimekust. Palun tehke kõik teist olenev, et kaitsta oma inimesi, meid kõiki. Valimiskampaania ajal oli vaktsineerimine teise – või isegi kolmandajärguline. Nüüd peab see saama esimeseks ja peamiseks teemaks!

Artikkel 1. Tartu ülikooli kliinikum peatab plaanilise ravitöö: COVID-19 voodikohtade täituvus on 100% piiril

Artikkel 2. Tartu arstide pöördumine: nii edasi ei saa. Tervishoiuasutused on jõudnud kriitilise taluvuspiirini.

Jäta kommentaar