KOROONAKRIIS: Eesti kodanikud on lõksus Poola piiril

Eesti pingutab, et kodanikke koju saada, kuid paistab, et Poola ebakonstruktiivse käitumise tõttu on on see väga keeruline. Möönan, et ma ei tea mida ja kellega välisminister Reinsalu Poolas kokku leppis ning keda ja mille eest president Kaljulaid Poolas tänas ➡ https://www.postimees.ee/…/kaljulaid-arutas-putiniga-olukor…

Loodan, et peaminister Ratas ja volinik Simson on tõstatanud küsimuse oma kolleegidega ja Komisjoni presidendi Ursula von der Leyeniga. Kui on tõstatanud, siis tahaks teada, mida Komisjon teeb, et tobe olukord lõpetada ja meie (ning Läti ja Leedu) kodanikud lõksust välja tuua. Kui ei ole tõstatatud, siis on viiamane aeg seda teha. Asi ei ole ainult piiride sulgemises Poola poolt, vaid palju laiem – alustades meie kodanike tervisest ja heaolust ning lõpetades Euroopa Liidu koostöö, koordinatsiooni ja solidaarsusega.

Lähemalt ➡ https://www.err.ee/1064847/eestlased-on-saksa-poola-piiril-loksus-poola-voimud-edasi-ei-lase

Jäta kommentaar