RAAMATUSOOVITUS – “Hirmust eduni”

Olin Raul Rebase raamatu kõrvale pannud, et suvel lugeda. Aga “tänu” koroonale, lugesin eile läbi. Jah, pärastlõunal võtsin kätte ja enne käest ei pannud, kui raamat sai läbi. Mulle meeldib, kuidas Raul kirjutab ja räägib – selget, arusaadavalt, argumenteeritult. Ma ei pruugi temaga alati nõus olla, aga naudin igat tema esinemist. Mõnel teemal, nagu näiteks võrdõiguslikkus, on ta minu arvates parim ja usaldusväärseim kõneleja.

Asusin raamatut huviga lugema ja ei pettunud. Ma ei saa öelda, et lugesin meediaga suhtlemise kohta midagi sellist, mida ma varem ei teadnud. Kui jätta välja Gert Kanteri meediaga suhtlemine. Aga väga hea oli lugeda kompaktset ja struktureeritud juttu. Muide, oma raamatus kirjutab Raul ka “minu liblikast” 🦋

Raul keskendus klassikalisele meediale (raadio, TV, ajakirjandus), natuke oli juttu ka sotsiaalmeediast. Jään huviga ootama pikemat kirjutist (uut raamatut?) sotsiaalmeediast.

Väike vihje sisule – meediasuhtluse 8 reeglit.

Jäta kommentaar